Actueel

Persbericht: Museum Klok & Peel heeft een 'uitmuntende' reputatie

En weer heeft Museum Klok & Peel een mooie onderscheiding te pakken. Dit keer is het marketingorganisatie TripAdvisor die Klok & Peel heeft begiftigd met het 'Certificaat van uitmuntendheid 2017'. Die onderscheiding gaat naar toeristische organisaties die al gedurende langere tijd 'geweldige beoordelingen' hebben gekregen op de website TripAdvisor.nl.
Lees meer

Beiaardier en bestuurder Museum Klok & Peel krijgt Jacob van Eyck Oeuvreprijs

Weer prestigieuze prijs voor Dr. Luc Rombouts    Het Utrechts Klokkenluiders Gilde heeft vrijdag 2 juni de Jhr. Jacob van Eyck Oeuvreprijs 2017 toegekend aan Dr. Luc Rombouts, beiaardier van de stad Tienen en de Universiteit van Leuven, en bestuurslid van Museum Klok & Peel in Asten.  
Lees meer

Klok & Peel doet weer mee met de landelijke museumactie van de Lidl

Museum Klok & Peel in Asten doet ook dit jaar weer mee met de landelijke museumactie van supermarktketen Lidl. Dit betekent dat mensen uit Asten en omgeving, maar ook uit de rest van Nederland, van 29 mei tot 25 juni voor slechts 1 euro naar het museum kunnen.
Lees meer

Bewoners Hof van Bluyssen voortaan laagdrempelig naar Klok & Peel

Klok & Peel 'doet iets terug' met de museum-groepspas In Museum Klok & Peel in Asten heeft bestuurslid Wim Klerx vrijdagmiddag 19 mei symbolisch een groepspas voor maatschappelijke organisaties uitgereikt aan mevrouw Wijnen (100 jaar), een van de oudste bewoners van het Astense woonzorgcentrum Amaliazorg Hof van Bluyssen. Met zo'n museum-groepspas kunnen bewoners van Hof van Bluyssen voortaan onbeperkt met een begeleider naar het museum om er te genieten van de vaste collecties, wisselexposities of evenementen.
Lees meer

Duoconcert Cor Mutsers & Ton Engels bij Klok & Peel op 21 mei

In het kader van de lokale concertcyclus vindt zondagmiddag 21 mei in de Oranjerie van Museum Klok & Peel een duo-concert plaats van de Astense topmuzikanten Cor Mutsers en Ton Engels. Gitarist Cor Mutsers bijt om 14.00 uur het spits af; om 15.15 is het de beurt aan Liedermacher Ton Engels. Entree: het museumkaartje.
Lees meer

1 2 3 4 ... 24 volgende >

Copyright van alle artikelen en foto's: Klok & Peel Museum Asten