Museum Klok & Peel opnieuw in Wintersfeer!

Van 26 december 2021 t/m 9 januari 2022 zal Museum Klok & Peel in Asten ondergedompeld zijn in Winterse sferen en vinden er ’s middags vanaf 12.00 uur allerlei activiteiten voor kinderen plaats.

Tijdens deze 14-daagse manifestatie kunnen bezoekers genieten van kersttaferelen en kerststalletjes van over de hele wereld. Er is voor de kinderen een prachtige Lego-expositie, gecombineerd met een speelplein om zelf te bouwen met Lego en Duplo. In de gangen van het museum kunnen spelletjes gespeeld worden en er wordt voorgelezen. Op 28 december zal troubadour Hans van Gorp met gitaar en zang zijn ballades en zijn kerstrepertoire ten gehore brengen.

Voor de meest actuele informatie kunt u de website van het museum raadplegen
Het museumkaartje geldt als entreebewijs voor alle activiteiten.

Tijdens deze 14-daagse manifestatie vinden de activiteiten plaats van 12.00 tot 17.00 uur, behalve op 31 dec. (museum sluit om 16.00 uur) en op 1 jan. (museum hele dag gesloten).
Uiteraard zullen de coronamaatregelen, zoals aanbevolen door het RIVM, in acht genomen worden.
Kom kijken, genieten, spelen…