Optreden Showband B.V. de Vloer op zondag 13 september

Op zondag 13 september klinkt er weer muziek in de Oranjerie van Museum Klok & Peel. Deze dag zal showband B.V. de Vloer een concert geven dat van 14.00 tot 16.00 uur zal duren.

Bv de Vloer is geen leverancier van parket- of tegelvloeren, maar een groot regionaal showorkest uit Zuidoost Brabant. Onder het motto van ‘Let us Entertain you!!!’ verzorgen ze energieke optredens. Het repertoire bestaat uit een breed scale aan herkenbare classics en moderne muziek (soul, latin, pop, rock). Denk o.a. aan muziek van the Beatles, Anouk, Robbie Williams, Tina Turner en Tom Jones. De muziek wordt  met een bezetting van meer dan 20 muzikanten wordt uitgevoerd. Het gezelschap maakt al sinds 1993 met elkaar muziek.

Voor het bijwonen van het concert gelden de normale entreeprijzen van het museum. Speciale aanbieding is een gezins- of seniorenpas voor 25 euro. Hiermee kunnen ouders of grootouders sámen met hun (klein)kinderen tot en met 15 jaar het museum tot het eind van het jaar onbeperkt bezoeken! Museum Klok & Peel aan de Ostaderstraat 23 te Asten.

/download/197/Downloads/pdf/PDF-download-icon.png