Concert Maarten v.d. Zande & Brother Moon (Cyclus Astense Peelklanken)

Op en top Astens concert in Oranjerie Klok & Peel

Brother Moon en Maarten van der Zanden

In het kader van een Astense cyclus klinkt er wederom lokale muziek in de Oranjerie van Klok & Peel. Dit maal zullen Brother Moon en Maarten van der Zanden een concert geven op zondag 23 april. Kom genieten vanaf 14.00 uur; entree: museumkaartje.

BROTHER MOON
Jennemieke Snijders (piano), Chris van de Ven (bas) en Michiel Snijders (drums) hebben voor deze gelegenheid de handen ineen geslagen onder de bandnaam Brother Moon. Samen nemen ze je mee naar hun wereld van melodieuze liedjes, fijnzinnige teksten en herkenbare verhalen. Geïnspireerd door creatieve grootheden als Sting, Elbow en Novastar. Vanachter hun instrumenten bezingen ze de bijzondere mensen en situaties die hun leven kleuren. Vol muzikaliteit en kwaliteit. Voor de echte muziekliefhebber die een rustig middagje uit wil. Voorproeven via www.brothermoon.nl.  

Maarten van der Zanden
Maarten van der Zanden is een singer-songwriter afkomstig uit Asten. Van der Zanden maakte eerder furore in de roemruchte band ‘met Roosen’ om vervolgens zelf een CD ‘Sodeju’ uit te brengen onder zijn eigen naam. Deze CD werd overstelpt met lovende recensies o.a. in het popblad ‘de OOR’. Vele optredens volgden –al dan niet met band- en van der Zanden ging door met wat hij het liefst deed: liedjes schrijven. Tegenwoordig maakt van der Zanden deel uit van het theatergezelschap ‘Achterom’ waarmee onlangs de aftrap is gedaan van hun 2de show. Daarnaast blijft van der Zanden actief om ook solo zijn (nieuwste) liedjes ten gehore te brengen. Gewapend met stem, Blueridge, Telecaster én zijn onafscheidelijke VOX bezingt van der Zanden het leven van alledag waarin kinderen worden geboren, liefdes voorbij komen, de duivel hem op de hielen zit en hij op zoek gaat naar een oude studiegenoot. Voor wie niet weet wat een Blueridge, Telecaster en VOX is: het zijn gitaren en een VOX is een gitaarversterker. Het zijn deze drie elementen die de Ware Vertalers zijn van de ziel van van der Zanden.