Erfgoedpunt Peel

 

Erfgoedpunt Peel

Erfgoedpunt Peel is een samenwerkingsproject van Museum Klok & Peel, heemkundekring De Vonder en het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven. Het Erfgoedpunt is een informatiecentrum dat vrij toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur en historie van het Peelgebied. Ook worden er tal van activiteiten georganiseerd.

Erfgoedpunt Peel is een ontmoetingsplek waar eenieder die belangstelling heeft voor De Peel en Peelhistorie naslagwerken kan raadplegen, maar ook verhalen van, of over vroeger kan uitwisselen en zelfs vastleggen. Andere activiteiten zijn de inloopmiddag, het project peelgangers en fotoherkenning, waar bezoekers historisch fotomateriaal kunnen verrijken door reeds bekende informatie aan te vullen met eigen herinneringen.

Het Erfgoedpunt Peel is open tijdens activiteiten in het erfgoedpunt en is gratis toegankelijk. Mocht er een bezoek aan het museum aan gekoppeld worden, dan gelden de museumtarieven. Meldt u zich in ieder geval bij de balie dan krijgt u daar een tijdelijke bezoekersbadge voor het Erfgoedpunt Peel.
Zie voor actueel nieuws over deze en andere activiteiten in het erfgoedpunt op www.rhc-eindhoven.nl of www.heemkundekringdevonder.nl.

Copyright van alle artikelen en foto's: Klok & Peel Museum Asten