Vrijwilligers

Het museum is trots ongeveer 170 vrijwilligers in zijn midden te hebben. Deze groep mensen houdt zich binnen het museum bezig met een verscheidenheid aan taken. Enkele voorbeelden hiervan zijn het bemannen van de receptie of museumcafé, het bijhouden van de museumtuin en het rondleiden van bezoekers.

Het museum is altijd op zoek naar vrijwilligers die ons enthousiaste museumteam willen ondersteunen. Dit kan op verschillende gebieden:

• Onderhoud van de kruidentuin
  • Verkoop in de kruidenschob
  • Museumcafé
  • Gastheer/gastvrouw (o.a. het ontvangen van groepen mensen)
  • Baliemedewerker/bediening kassa
  • Rondleider natuurcollectie/beiaardcollectie of tuin
  • Ondersteuning bij evenementen
  • Een niet genoemde taak (neem contact met ons op voor de mogelijkheden of uw voorstel)

Lijkt dit iets voor u en wilt u graag informatie over het werk in het museum als vrijwilliger? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Bram Nugteren (aanwezig op dinsdag en woensdag) via:
b.nugteren@museumklokenpeel.nl of 0493-691865.