Rondleidingen en Groepen

Bezoek Museum Klok & Peel en ervaar en ontdek meer
 

Rondleiding

Met de rondleiders ‘Klok’ en rondleiders ‘Peel’ ontdekt u het verhaal van de grootste verzameling luidklokken ter wereld en de natuur- en cultuurhistorie van de Peel. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Tussen de rondleidingen kunt u genieten van een hapje of drankje in het gezellige museumcafé of op het buitenterras.

Rondgang

Ook kunt u kiezen voor een rondgang. Na een presentatie over het museum, maakt u een rondgang door de museumlocatie.

Audiotour

Wilt u graag op eigen gelegenheid en eigen tempo rondlopen door het museum en toch alle wetenswaardigheden kennen? Dan kunt u bij de receptie een audiotour huren. Ze zijn beschikbaar in 4 talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Arrangementen

Voor een bezoek aan het museum met een groep (van minimaal 20 personen), kunt u uw eigen arrangement samenstellen. U kunt zich hierbij laten leiden door verschillende mogelijkheden in rondleidingen, catering en activiteiten in het museum of in de omgeving van het museum.

U kunt ook uw eigen arrangement samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende dranken, soorten gebak, lunchgerechten of lunchaanbiedingen. Met de Tarieven die u hieronder kunt downloaden, kunt u uw eigen dag in het Museum Klok & Peel samenstellen:

 

  • Voor een online aanvraagformulier museumbezoek, klik hier


Als u vragen heeft over arrangementen of tarieven, neem dan gerust contact op: telefonisch 0493 691865 of e-mail info@museumklokenpeel.nl

Ontdek De Peel

Museum Klok & Peel is ook een uitstekend beginpunt voor het verkennen van de omgeving en De Peel.
U kunt het Spreukenpad door Asten lopen (ca. 2 uur) onder begeleiding van een gids (€ 30,-). Het pad is 4 kilometer lang en rolstoelvriendelijk.

U kunt (na reservering) de Jan Paagman Sterrenwacht en/of het Pieterse Planetarium bezoeken (aan de overkant van het museum). Zie hiervoor www.sterrenwachtasten.nl. Entree volwassenen € 3- p.p met een minimum van € 35,-

Het online formulier voor het vrijblijvend aanvragen van een museumbezoek vindt u hier

Op www.toerismepoortklokenpeel.nl vindt u nog meer mogelijkheden.

 

Copyright van alle artikelen en foto's: Klok & Peel Museum Asten