Rondleidingen en Groepen

Bezoek Museum Klok & Peel en ervaar en ontdek meer
 

Rondleiding

Met de rondleiders ‘Klok’ en rondleiders ‘Peel’ ontdekt u het verhaal van de grootste verzameling luidklokken ter wereld en de natuur- en cultuurhistorie van de Peel. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Tussen de rondleidingen kunt u genieten van een hapje of drankje in het gezellige museumcafé of op het buitenterras.

Rondgang

Ook kunt u kiezen voor een rondgang. Na een presentatie over het museum, maakt u een rondgang door de museumlocatie.

Audiotour

Wilt u graag op eigen gelegenheid en eigen tempo rondlopen door het museum en toch alle wetenswaardigheden kennen? Dan kunt u bij de receptie een audiotour huren. Ze zijn beschikbaar in 4 talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Arrangementen

Voor een bezoek aan het museum met een groep (van minimaal 20 personen), kunt u uw eigen arrangement samenstellen. U kunt zich hierbij laten leiden door verschillende mogelijkheden in rondleidingen, catering en activiteiten in het museum of in de omgeving van het museum.

Een speciaal aanbod van een arrangement:
u betaalt voor entree, koffie/thee, een rondleiding door Klok of Peel, een lunch met soep, wit en bruin broodje, krentenbol, ham/kaas/zoet, 2 kopjes koffie, glas melk of glas jus d'orange, eventueel gratis film bekijken ‘Over klokken’ (20 min.) of ‘Over De Groote Peel’ (40 min.) en eventueel verdere vrije tijd naar eigen inzicht kunt besteden in museum of in museumtuin een bedrag van € 21,90.

U kunt ook uw eigen arrangement samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende dranken, soorten gebak, lunchgerechten of lunchaanbiedingen. Met de Tarieven die u hieronder kunt downloaden, kunt u uw eigen dag in het Museum Klok & Peel samenstellen:

  • klik hier voor de tarieven  Museum Klok & Peel (2017)
  • klik hier voor voorbeelden van arrangementen Museum Klok & Peel (2017)

 

  • Voor een online aanvraagformulier museumbezoek, klik hier


Als u vragen heeft over arrangementen of tarieven, neem dan gerust contact op: telefonisch 0493 691865 of e-mail info@museumklokenpeel.nl

Ontdek De Peel

Museum Klok & Peel is ook een uitstekend beginpunt voor het verkennen van de omgeving en De Peel.
U kunt het Spreukenpad door Asten lopen (ca. 2 uur) onder begeleiding van een gids (€ 30,-). Het pad is 4 kilometer lang en rolstoelvriendelijk.

U kunt (na reservering) de Jan Paagman Sterrenwacht en/of het Pieterse Planetarium bezoeken (aan de overkant van het museum). Zie hiervoor www.sterrenwachtasten.nl. Entree volwassenen € 3- p.p met een minimum van € 35,-

Segway arrangement

U kunt Asten ontdekken op een segway en aansluitend Museum Klok & Peel bezoeken. Lees meer op de website van Greenway Tours.

 

Het online formulier voor het vrijblijvend aanvragen van een museumbezoek vindt u hier

Op www.toerismepoortklokenpeel.nl vindt u nog meer mogelijkheden.

 

Copyright van alle artikelen en foto's: Klok & Peel Museum Asten