Rabo Museumkidsweek 2015

Help de betovering te verbreken tijdens de Pompoendagen!

Tijdens de Rabo Museumkidsweek vinden bij Museum Klok & Peel de Pompoendagen plaats. Tienduizenden pompoenen in alle soorten, maten en kleuren maken van de museumtuin een gezellige wereld vol pompoenen. Er is o.a. een pompoenmarkt en kunnen kinderen hun eigen Halloween pompoen snijden, ook zijn er bijvoorbeeld de reuze pompoenen en kunstig uitgesneden pompoenen. Er is een spannend sprookjes bos en nog veel meer!

We hebben je hulp nodig!

Een boze Peelheks heeft de klokken van het museum betoverd. Deze betovering kan alleen worden doorbroken als we de heks kunnen foppen. Hierbij hebben we jouw hulp nodig! Tijdens de pompoendagen gaan we klokken maken van pompoenen en vogels een aparte kleur geven om zo de Peelheks voor de gek te houden. Kom naar Museum Klok & Peel en help een handje mee. Alleen zo kunnen we de betovering verbreken. We hebben je hulp hard nodig en rekenen op je!

Samen met andere kinderen help je zo de betovering te verbreken! In de ochtend is er vast nog weinig van te zien en s'avonds al een hele boel. En wil je zien hóe veel, ook als je al weer thuis bent? Geef dan je e-mailadres op en krijg een plaatje thuisgestuurd!