Groepsbezoek en arrangement

Heb je de mooie taak gekregen een uitje te organiseren voor een groep of voor de familie-reünie? Vind je dat lastig omdat niet iedereen dezelfde interesses deelt? Of omdat je met jong en oud rekening wil houden? Omdat je ook een slecht weer programma moet hebben? Of omdat je ook voor koffie en lunch moet zorgen en je met een grote groep niet overal terecht kunt?
Als op één van deze vragen het antwoord ‘ja’ is, lees dan hier hoe we een dagje uit compleet voor je kunnen verzorgen.

Voor ieder wat wils

Door de combinatie van de collecties Klok en Peel hebben we voor ieder wat wils: natuur, cultuur, historie, muziek, biologie, techniek, fysica. Iedereen kan hier z’n hart ophalen.
Je kunt het helemaal op je eigen manier beleven: met een rondleider, een meertalige audio guide, er is een filmzaal, je kunt zelf ronddwalen en genieten van wat je ziet, kinderen kunnen interactief aan de slag. Je kunt binnen én buiten terecht, dus in het slecht-weer-programma is ook voorzien!

Goede faciliteiten voor groepen van 15 tot 300 personen

We hebben goede faciliteiten, ruime gangen en zalen, meertalige zaalteksten, overal zitjes,  veel gratis parkeerplaatsen en een touringcar busstop voor de deur; we krijgen groepen van 15 tot wel 300 mensen op bezoek.
Het museum is zeer toegankelijk voor minder validen. Het is geheel gelijkvloers, er zijn twee ruime invalidentoiletten en de tuin is grotendeels te bekijken via verharde paden. Ook zijn er enkele rolstoelen en rollators te leen. Natuurlijk zijn er ook enkele mindervaliden parkeerplaatsen.

Enthousiaste rondleiders

Je wordt ontvangen met heel veel enthousiaste vrijwilligers die jouw groep een warm welkom heten, heel veel verhalen kunnen vertellen tijdens een rondleiding en die graag de inwendige mens willen versterken in het café. Gewoon omdat ze trots zijn op het museum en dit heel graag met jullie willen delen.

Museumcafé ook voor lunch

We kunnen de dag volledig voor je invullen inclusief een hartelijke ontvangst met koffie en vlaai, een mogelijkheid tot toepasselijke lunchgerechten (het populairst zijn de BEIAARD-lunch en KLOK-lunch) en een drankje op het terras voordat je naar huis gaat om als groep nog even de dag mooi af te sluiten. Bekijk de pagina van het Museumcafé voor meer informatie.

Programma op maat

Een voorbeeld van een groepsbezoek:
• 10.30 – 11.00 Ontvangst in het Museumcafé met koffie en vlaai
• 11.00 – 12.00 Rondleiding door de collectie Klok
• 12.00 – 13.00 Lunch in het Museumcafé
• 13.00 – 14.00 Rondleiding door de collectie Peel
• 14.00 – 15.00 Drankje in het Museumcafé en vrije tijd om zelfstandig rond te kijken in museum en tuin.

We kunnen een programma op maat voor je samenstellen. Dit kan variëren van alleen een rondleiding tot een ochtend- en middagvullend programma. De medewerkers van Museum Klok & Peel hebben veel ervaring met het plannen van groepsbezoeken en denken graag met je mee over een invulling die past bij jouw groep.

Meer informatie en reserveren

Stuur een email of neem per telefoon contact op met het museum (+31 (0)493-691865) om te informeren naar de mogelijkheden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om samen met ons het museum te bekijken en onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je jouw eigen groepsarrangement samenstellen