Groepsbezoek en Arrangement

Het museum is een aantrekkelijke bestemming voor groepen. Groepen kunnen in Museum Klok & Peel een compleet verzorgd dagje uit beleven. Door de variatie aan collecties, aangevuld met de museumtuinen, is er voor iedereen wel iets van zijn of haar gading.

Een voorbeeld van een groepsbezoek:
•   9.30 – 10.00 Ontvangst in het Museumcafé met koffie en vlaai
• 10.00 – 11.00 Rondleiding door de collectie Klok
• 12.00 – 13.00 Lunch in het Museumcafé
• 13.00 – 14.00 Rondleiding door de collectie Peel
• 14.00 – 15.00 Drankje in het Museumcafé/terras en vrije tijd om de Museumtuinen of tentoonstellingen te bezoeken.

Programma op maat

We kunnen een programma op maat voor je samenstellen. Dit kan variëren van alleen een rondleiding tot een ochtend- en middagvullend programma. De medewerkers van Museum Klok & Peel hebben veel ervaring met het plannen van groepsbezoeken en denken graag met je mee over een dag invulling die past bij je bezoek.

Reserveren

Reserveren kan op verschillende manieren. Stuur bijvoorbeeld een email sturen of neem per telefoon contact op met het museum (+31 (0)493-691865). Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om samen met een van onze medewerkers het museum te bekijken en onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je jouw eigen groepsarrangement samenstellen.

Minder validen

Het museum is zeer toegankelijk. Zo is het museum geheel gelijkvloers, is er veel beweegruimte in het museum en de facilitaire ruimtes, zijn er twee ruime invalidentoiletten en is zelfs de tuin grotendeels te bekijken via verharde paden. Er zijn uiteraard ook enkele mindervaliden parkeerplaatsen. Organisaties zoals de Zonnebloem weten ons al jaren te vinden.

Grote groepen

Ook grote groepen kunnen in het museum terecht. We kunnen op maat een programma samenstellen dat passend is voor grote groepen.

Inclusief lunch

In het Museumcafé bieden we voor groepsbezoeken diverse lunches aan. Het populairst zijn de ‘BEIAARD lunch’ en de ‘KLOK lunch’. Bekijk de pagina van het Museumcafé voor meer informatie.