zaterdag 30 oktober

Peter Berkers

Met een jarenlange ervaring als gitarist, saxofonist, zanger in een allround orkest weet Peter als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Met een mix van muzikaliteit, een stukje nostalgie, een vleugje sentiment en een portie humor zorgt Peter voor de juiste muzikale omlijsting. Peter biedt u een zeer breed repertoire, variërend van gouwe ouwe tot Hollandse meezinger en van luisteren naar een onvergetelijke evergreen tot de tent op z’n kop  met knallende feestmuziek.
https://youtu.be/mvzr3ZE3vNo

woensdag 27 oktober

EmenEm

EmenEm is een muzikanten-duo dat bestaat uit Mariëtte Kroon (zang en accordeon) en Martien Naus (zang en gitaar). Hun repertoire omschrijven ze zelf als Nederlandse folk. EmenEm zingt nummers geschreven door zowel Nederlandse als Vlaamse liedjesschrijvers:met een eigen EmenEm “sausje”.
Vaak zijn het rustige liedjes om te luisteren, maar regelmatig ook vrolijke meezingers.
www.facebook.com/EmenEm-178475409711916

donderdag 28 oktober

Hans van Gorp

Hans is al jarenlang actief als troubadour. Tijdens de corona-periode was het niet mogelijk om op te treden. Toch heeft Hans niet stilgezeten. Er zijn drie nieuwe programma’s samengesteld waarmee hij de komende twee jaar in heel Nederland en Vlaanderen op de planken zal staan.
Tijdens de pompoendagen brengt hij een selectie uit deze drie programma’s .
https://www.hansvangorp.nl

woensdag 27 oktober

Djembee workshop

Djembee workshop en zang

24 en 31 oktober

Facepainting

Laat je schminken door Facepainting Hilke! Dat kan zowel op zondag 24 als op zondag 31 oktober. Welke Halloween creatie wil jij worden?
https://www.facebook.com/Facepaintinghilke

zondag 31 oktober

Gerard van Kol

Ik ben Gerard van Kol en maak vanaf mijn 15e jaar muziek. Eerst in dansorkestjes oa White Wheel  Cannyon Drive band. Sinds de jaren 90 schrijf ik ook zelf liedjes en treed daarmee op in het Leissels dialect. Dat leverde in 1994 2006 en 2019  drie CD’s op met eigen teksten en liedjes.
Na anderhalf jaar corona-stilte ben ik nu weer volop aan het zingen en heb in die moeilijke tijd toch wat liedjes geschreven. Zie op het Liessels Coronalied op YouTube, een liedje over Peelbrand.
https://www.gerardvankol.net

zaterdag 23 oktober

Soft Touch

Soft Touch verzorgt met piano en zang een middag Easy Listening muziek. Met een divers repertoire bestaande uit nummers van Oleta Adams tot Ed Sheeran, en van Billy Joel tot Danny Vera.
https://www.facebook.com/lottie.burgmans
https://www.facebook.com/tamara.berg.94

maandag 25 oktober

Stroatzangers, een bekend geluid

Wij, dat zijn 15 zangers en een accordeonist, de “Straotzangers”, een enthousiaste groep zangers, allen lid van het Astens Mannenkoor.
Ons repertoire bestaat uit vrolijke liedjes uit de Peel en Brabant en bekende meezingers uit de oude doos.
Al 25 jaar een begrip in Asten en omstreken!
https://www.astensmannenkoor.nl/straotzangers/

dinsdag 26 oktober

Eric Tienhooven

Liedjeszanger voor jong en oud. Boeiend en meeslepend.
 https://www.facebook.com/eric.tienhooven

vrijdag 29 oktober

Toffel Vier

Toffel Vier bestaat uit elf mannen uit Asten die graag zingen. Al ruim 25 jaar zingen wij meerstemmig met begeleiding van accordeon en drum. We zingen volksliedjes uit onze buurt, zelf geschreven liedjes en algemene Brabantse en bekende Nederlandse meezingnummers voor als de tijd daarvoor rijp is. Soms schrijven we zelf een tekst, die geënt is op personen of op de plaatselijke situaties.
We kondigen zelf de nummers aan en zoeken dan bewust het contact met het publiek op. Dat is onze sterkte!
https://www.toffelvier.nl

zondag 24 oktober

Miriam zingt ...

Deze vrolijke zangeres zit bijna al heel haar leven in de muziekbusiness. Miriam van den Eijnden is bekend als zangeres van diverse plaatselijke bands en sinds een paar jaar is ze als solo artiest on tour!
Miriam Zingt voor elke gelegenheid een passend repertoire.
https://www.facebook.com/Miriam-zingt-319320445412974/

dinsdag 26 oktober

Kunstige Clown

Bellen en Bubbels: kunstige clownerie of clowneske kunst met kleine en grote bellen.