Rondslenteren

Tijdens de Pompoendagen is er weer veel te genieten. Zo zijn er diverse stands in de oranjerie en op het plein.  Kom jij kijken en genieten?

We'll meet again

Een bezoek aan de Pompoendagen is niet alleen genieten van najaarskleurenpracht, maar ook je steevast  verbazen over de creatieve gebruiksmogelijkheden van pompoenen en kalebassen. In de tuin zijn overal prachtige creaties te bewonderen.

Dagelijks

Diverse stands; ook van onze buurman

Tijdens de Pompoendagen is er weer veel te genieten. Zo zijn er diverse stands in de oranjerie en op het plein, bijvoorbeeld van onze buurman de Sterrenwacht. Kom jij kijken en genieten

30e editie

Dit keer beleven we alweer de 30e editie van de Pompoendagen! Het begon 30 jaar geleden allemaal met een uitstalling pompoenen van museumvrijwilliger en tuinman Toon de Smit. Gelukkig is de foto van die allereerste creatie bewaard gebleven. Dankzij vele andere enthousiaste museumvrijwilligers en dankzij jullie enthousiaste bezoek ieder jaar zijn de Pompoendagen ondertussen uitgegroeid tot het grootste evenement van Asten. Daar zijn wij trots op!

Altijd op de hoogte

Genoten vandaag ?

Heb je vandaag genoten en wil je op de hoogte blijven van al onze evenementen en tentoonstellingen? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief en ontvang deze met enige regelmaat via de mail.